Tiramisu cu capsuni si pepene rosu

de Dana Cristea - pusikmea in Torturi, 15 Mai 2010 | 3643 vizualizari

 

pe cat de rapid, pe atat de gustos....sa stiti ca e mult mai frumos in realitate :(........

 

INGREDIENTE

  • o cutie de piscoturi cu 2 randuri
  • o cutie crema tiramisu ( nu am gasit unde am fost la cumparaturi marscapone )
  • 200 ml lapte pasteurizat
  • 100 ml smantana
  • cateva capsuni
  • pepene rosu
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu capsuni si pepene rosu:

Pt inceput vom pune capsunile la frigider cu putin zahar deasupra pt a-si lasa siropul pe care il vom folosii la inmuaitul piscoturilor.


Amestecam praful de crema cu laptele si cu smantana si dam la rece cel putin 10 min.


Intre timp preatim piscoturile astfel:
Fiecare piscot il dam prin siropul lasat de capsuni si formam un strat peste care vom pune crema, apoi pepenele si capsunile taiate felii, inca un strat de piscoturi inmuiate in sirop, iar crema, iar pe deasupra vom pune cacao si ornam cu capsuni si pepene.


Dam la rece cateva ore.

 

TIPS-URI

1

cand punem capsunile cu zahar la frigider, punem si putin apa ca sa ne ajunga siropul pt toate piscoturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu capsuni si pepene rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (125)

Dana Cristea - pusikmea 1

17.05.2010, 23:04

of, te cred du-te la culcare ca si eu imediat merg ca imi pica ochii in gura

mena29 1

18.05.2010, 12:43

O ce bunatate am gasit daca am cautat dar la cati vizitatori ai avut cred ca nu mai primesc nimic

Cris2711 1

20.07.2011, 16:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
"Tiramisu" fara mascarpone