Tiramisu cu cirese si fragi

de Ligia Bxl in Torturi, 26 Dec 2010 | 2543 vizualizari

 

acest tort l-am facut de ziua sotului meu( ptr azi 26 dec) :))

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii de mascarpone mici
  • 6 aua
  • 6 linguri de zahar
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 1 pachet si jumatate de piscoturi
  • 2 borcane de compot(unul de cirese si unul de fragi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu cirese si fragi:

Se face crema astfel:se separa galbenusurile de albusuri,galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc,apoi se adauga mascarpone si se freaca bine pana devine o crema fina.Albusurile se bat spuma si apoi se incorporeaza bine cu crema de galbenusuri.Insiropam piscoturile cu siropul de la compot si le punem intr-o tava sau un vas yena apoi punem fructe si un strat de crema,insiropam iar un strat de piscoturi si punem peste crema,punem iar fructe si ultimul strat de crema sau frisca,apoi la final se orneaza dupa preferinte,eu am folosit ciocolata amaruie si am stropit cu sirop de fructe.Este un desert acrisor si racoros.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu cirese si fragi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Ligia Bxl 1

31.12.2010, 00:22

MULTUMESC PTR URARI TANIA DRAGA SI TU SA AI UN AN BUN

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:56

Ligia Bxl 1

02.01.2011, 14:29

TANIA

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort rapid cu cirese si mascarpone