Tiramisu cu crema Dr Oetker

de deyutzky in Dulciuri, 28 Apr 2013 | 12457 vizualizari

 

Desi am facut tiramisu cu mascarpone, am vrut sa incerc si aceasta varianta cu crema de la Dr Oetker...la crema de la Dr Oetker avantajul este ca se prepara mai repede decat cea cu mascarpone, imita si aceasta bine gustul de prajitura tiramisu...dar prima varianta, cea cu mascarpone, ramane nr 1 ca si finete :P

 

INGREDIENTE

  • 3 cutii crema tiramisu Dr Oetker
  • 600 ml lapte rece
  • cca 350 gr piscoturi (eu am avut un pachet mare cu cate 4 randuri de piscoturi si am folosit doar 3 randuri)
  • 400 ml cafea
  • 2 lingurite de zahar
  • 2 lingurite esenta de rom
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu crema Dr Oetker:

Pregatim 400 ml cafea in care adaugam cele 2 lingurite de zahar si cele 2 lingurite de esenta de rom, dupa care o lasam la racit.


Intr-un bol adaugam 600 ml lapte rece de la frigider, turnam continutul plicurilor de crema Dr Oetker, amestecam cu o lingura apoi batem la mixer la viteza mare aprox 3 minute.


Intr-o tava punem un rand de piscoturi pe care le insiropam in cafea, tapetam si peretii tavei cu piscoturi insiropate in cafea, turnam un strat din crema obtinuta, inca un strat de piscoturi insiropate si terminam cu un strat de crema.


Presaram deasupra cacao din plin si dam la frigider pentru cateva ore bune sau pana a2a zi.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu crema Dr Oetker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

merisor 1

29.04.2013, 06:41

Ce mult imi place!

- TABITA - 1

29.04.2013, 07:30

Super!

diana_k 1

29.04.2013, 16:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tìramisú - reteta originala