Tiramisu cu fragute si ciocolata

de lilik in Dulciuri, 13 Aug 2010 | 2313 vizualizari

 

imi era asa de pofta de ceva dulce si m-am hotarat sa fac tiramisu doar k nu-mi prea place clasic si am zis sa incerc cu altceva......si iata ce a iesit....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de 400 gr cu piscoturi
  • sirop de fragute,apa
  • 1 ciocolata alba sau de lapte
  • 150-200 gr fragi

pt crema mascarpone:

  • 500 gr mascarpone
  • 4 oua
  • 120 gr zahar

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu fragute si ciocolata:

separam ouale si batem galbenusurile cu zaharul pana se albesc,iar albusurile separat le batem spuma.


in castronul unde am batut galbenusurile adaugam mascarpone si amestecam cu lingura de lemn pana se incorporeaza,apoi adaugam albusurile spuma si amestecam totul cu lingura de lemn de jos in sus.


dupa ce am facut crema pregatim siropul cu apa si inmuiem piscoturile dupa care le asezam intr-un vas de ce forma vrem.si punem un strat de piscoturi,unul de crema si punem deasupra cremei fragi si putina ciocolata rasa.


e important sa teminam cu crema pe care o ornam cum ne place cu ciocolata si fragute.


se da la frigider pt cel putin 3 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu fragute si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

14.08.2010, 14:15

eu nu mai ajung vad k sa fac

lilik 1

14.08.2010, 15:42

multumesc pt f si vreau sa va spun k a fost un succes.....am avut musafiri azi la pranz si l-au devorat....e f bun cu fragute nici nu-mi imaginam....incercati....

mena29 1

15.08.2010, 08:33

Si eu am pus furci deeeci vreau o portieee maaarrreeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de lapte