Tiramisu reţetă cu fructe

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 11 Iun 2014 | 8595 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult tiramisu, insa cu fructe, nu Tiramisu reţetă originală. De obicei il insiropez cu zeama de la compot, insa de data asta, pentru mine l-am insiropat cu cafea si chiar a inceput sa-mi placa la nebunie aroma cafelei :D nu numai in piscot, ci si dimineata. Pentru baietii mei il insiropez tot cu zeama de la compot, pentru ca asa se cere :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mare piscoturi
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml frisca
  • 5 oua
  • 1 pahar de zahar
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • piersici in compot
  • ananas in compot sau ce alte fructe va plac, pot fi fructe proaspete
  • 250 ml cafea
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu fructe:

Tiramisu reţetă cu fructe

Mixam galbenusurile cu zaharul, apoi punem sa fiarba la bain - marie pana cand nu se mai simte zaharul. Separat mixam albusurile cu un praf de sare. apoi marscapone, dupa care incorporam cu o lingura de lemn crema de galbenusuri si omogenizam. Mixam si frisca si amestecam cu crema de galbenusuri si marscapone. Taiem piersicile si ananasul cubulete mici si le punem la scurs intr-o strecuratoare. Tapetam fundul vasului in care dorim sa facem prajitura cu piscoturi date prin cafea.Turnam jumatate din crema peste piscoturi, apoi punem fructele, inca un strat de piscoturi insiropate cu cafea si restul de crema.

Deasupra pudram cu cacao si dam la rece cel putin 2 ore, daca aveti rabdare :)) Se serveste cu pofta!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prăjitură Tiramisu