Tiramisu cu fructe

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 11 Iun 2014 | 4508 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult tiramisu, insa cu fructe, nu simplu.
De obicei il insiropez cu zeama de la compot, insa de data asta, pentru mine l-am insiropat cu cafea si chiar a inceput sa-mi placa la nebunie aroma cafelei :D nu numai in piscot, ci si dimineata.
Pentru baietii mei il insiropez tot cu zeama de la compot, pentru ca asa se cere :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mare piscoturi
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml frisca
  • 5 oua
  • 1 pahar de zahar
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • piersici in compot
  • ananas in compot sau ce alte fructe va plac, pot fi fructe proaspete
  • 250 ml cafea
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu fructe:

Mixam galbenusurile cu zaharul, apoi punem sa fiarba la bain - marie pana cand nu se mai simte zaharul. Separat mixam albusurile cu un praf de sare. apoi marscapone, dupa care incorporam cu o lingura de lemn crema de galbenusuri si omogenizam. Mixam si frisca si amestecam cu crema de galbenusuri si marscapone. Taiem piersicile si ananasul cubulete mici si le punem la scurs intr-o strecuratoare. Tapetam fundul vasului in care dorim sa facem prajitura cu piscoturi date prin cafea.Turnam jumatate din crema peste piscoturi, apoi punem fructele, inca un strat de piscoturi insiropate cu cafea si restul de crema.


Deasupra pudram cu cacao si dam la rece cel putin 2 ore, daca aveti rabdare :)) Se serveste cu pofta!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Valclaudia 1

07.08.2014, 06:49

la multi ani!

ralu_ca 1

24.08.2014, 08:24

excelent !

botcrina 1

07.08.2015, 10:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu