Tiramisu cu lime

de ralu_ca in Prajituri, 13 Apr 2015 | 1562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 piscoturi
  • 500 g mascarpone
  • 6 galbenusuri
  • 4 albusuri
  • 3 linguri zahar brun
  • 500 ml lapte
  • 3-4 lime
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu lime:

Se freaca bine galbenusurile cu zaharul brun pana devin pufoase, apoi am adaugat mascarpone si am amestecat usor pana ce se omogenizeaza compozitia. Apoi zeama de la lime (nu trebuie sa fie pusa toata, depinde cat de acrisoara doriti produsul final).


Am mixat albusurile si le-am incorporat in crema de mascarpone amestecand usor.


Piscoturile le-am inmuiat in lapte si le-am asezat intr-un vas dreptunghiular, apoi strat de crema, piscoturi, strat de crema, piscoturi, strat de crema.


Am intins crema bine si am presarat coaja de lime pe deasupra.


Se da la rece cateva ore, apoi poate fi servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu lime" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

13.04.2015, 19:38

Oana 1

27.04.2015, 18:01

Wow, tare as manca o felie

Oana 1

27.04.2015, 18:02

Ma gandeam ca am niste limoncello si ar merge de minune in crema, iamiiii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu