Tiramisu cu mango

de ianculubita in Prajituri, 16 Mai 2013 | 2282 vizualizari

 

Tiramisu,face parte din preferatele mele dar aceasta cu mango este de-a dreptul,ca sa zic asa,o nebunie!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cu mascarpone sau Philadelphia
  • 1 cutie cu iaurt mica
  • 6 linguri zahar pudra
  • 1/2 ceasca frisca batuta
  • 2-3 fructe de mango
  • 1 ceasca suc de mango proaspat facut
  • 1/4 ceasca rom
  • piscoturi
  • arome
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu mango:

Intr-un bol amestecam branza, iaurtul, frisca, vanilia si zahar. In alt bol punem sucul de mango si rom.


Pe un platou punem piscoturi inmuiate in sucul de mango, deasupra crema de branza, felii subtiri de mango, iar piscoturi, restul de crema si ornam cu felii groase de mango.


Dam la rece pana in momentul servirii.

 

TIPS-URI

1

pentru suc se poate adauga si nectar de mango din comert pentru ca doar pentru feliat aveti nevoie de 2 fructe iar pentru 1 ceasca de suc de 3-4 fructe; asa ca se mai poate trisa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu mango" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

17.05.2013, 00:03

Foarte bun si aromat

ianculubita 1

17.05.2013, 06:46

Mihaela11_jo 1

17.05.2013, 11:23

Foarte aromat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu