Tiramisu cu piersici

de ralu_ca in Torturi, 18 Sep 2015 | 2249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1000 ml smantana pentru frisca
  • 1 kg piersici
  • 750 g mascarpone
  • 250 g zahar pudra
  • 300 g piscoturi
  • esenta vanilie
  • boabe de struguri
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu piersici:

Cateva(6-7) din piesici le-am taiat felii subtiri, iar celelalte le-am pus in blender si le-am facut piure.


Intr-un vas am pus mascarponele cu 5 linguri zahar, vanilie si le-am amestecat pana am obtinut o crema omogena.


Smantana mixeaza cu restul de zahar.


Apoi amestec ambele crema cu smantana.


Intr-un vas am asezat piscoturile, pe margine felii rotunde de piersici, sos, crema, piscoturi, pe care le-am uns cu sos de piersici, crema, piscoturi, sos crema, iar deasupra am ornat cu boabe de struguri.


Deliciooos !:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

19.09.2015, 10:36

Corinuta 1

20.09.2015, 12:06

Primesc si eu o portiuta?

-Licurici- 1

21.09.2015, 08:02

Bun, bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu fructe