Tiramisu cu piscoturi negre

de Lavinia in Prajituri, 13 Ian 2013 | 14067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piscoturi de cacao
  • 350 ml cafea tare+100 ml Amaretto
  • 500 g mascarpone
  • 4 galbenusuri
  • 80 g zahar pudra
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 300 ml frisca lichida
  • 1 fiola esenta de rom
  • 40 g Nesquik/cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu piscoturi negre:

Mixati galbenusurile cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul si se topeste complet zaharul.Se adauga mascarponele si se amesteca usor cu o lingura.Separat se mixeaxa frisca tare si se adauga treptat cate o lingura din crema de galbenus si mascarpone.La final se adauga esenta de rom.


Asamblare:


Un rand de piscoturi insiropate,un rand de crema si tot asa pana terminam.(mie mi-au iesit 3 randuri de crema si 3 de piscot)


Se pudreaza cu cacao/nesquik si se da la rece pentru cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu piscoturi negre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Lavinia 1

18.01.2013, 20:40

Multumesc frumos pentru aprecieri!

mihaela25_lc 1

19.01.2013, 19:55

unde se gasesc piscoturi negre?

Lavinia 1

19.01.2013, 20:37

sunt de la firma Boromir,le-am primit nu le-am cumparat eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu rapid