Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Tiramisu reţetă originala cu trufe
Tiramisu reţetă originala cu trufe
Se amestecă într-un vas gălbenuşurile cu zahărul. Se adaugă apoi brânza dulce (mascarpone) şi albuşurile bătute spumă şi se amestecă până la omogenizare.
Pişcoturile se însiropează în cafea, în care în prealabil s-a adăugat esenţa de migdale. Intr/o forma de tort, cu peretii detasabili, se întinde un strat de cremă, peste care se aşează un strat de pişcoturi însiropate.
Se continuă astfel, până la epuizarea pişcoturilor şi a cremei. Deasupra se aseaza trufele. Se da la rece ptr. cca. 3 ore. La servire se presară praf de cacao.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult