Tiramisu cu visine la pahar

de Rocsi in Dulciuri, 20 Iul 2014 | 6378 vizualizari

 

Un desert grozav pentru acest sezon calduros. Pe langa faptul ca nu te coci langa aragaz, se face repede si daca mai adaugi si niste fructe, te lingi pe degete nu alta :X

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mic de piscoturi
  • 500 gr mascarpone
  • 3 galbenusuri mari
  • 150 gr zahar + 1 lingura
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • coaja rasa de la jumatate de lamaie
  • 1 bol cu cafea preparata
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 200 gr visine
  • cacao
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu visine la pahar:

Spalam visinele, le scoatem samburii, punem o lingura de zahar, le amestecam si le dam la frigider.


Cafeaua preparata o lasam sa se raceasca.


Galbenusurile le punem intr-un bol de inox impreuna cu zaharul.


Le asezam pe baie de aburi si le amestecam cu telul pana ce zaharul se topeste.


Cand este gata luam bolul de pe baie de aburi si lasam sa se raceasca.


Mixam branza mascarpone cu extractul de vanilie si zeama de lamaie.


Incorporam galbenusurile treptat, iar la final coaja rasa de lamaie.


Rupem piscoturile pe jumatate. Siropul ce il lasa visinele il amestecam cu cafeaua.


In cupe de sticla punem cate 3 jumatati de piscot trecute prin cafea, un strat de crema, visine, iar piscoturi, crema si visine. Procedam asa pana terminam toata crema.


Le pudram cu cacao si le dam la rece.


Sa aveti pofta dragilor!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu visine la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Rocsi 1

27.07.2014, 19:50

Asa este Adriana

Aletta 1

14.09.2016, 10:23

deliciossssssssss

Rocsi 1

14.09.2016, 11:17

Multumesc Aletta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu, varianta Oanei