Tiramisu cu zmeura

de Constelatialeu in Dulciuri, 24 Dec 2013 | 1327 vizualizari

 

N-am vrut sa ma complic,asa ca am mizat pe tiramisul asta si pe zmeura din congelator

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 2 linguri lapte
  • 300 g zahar
  • 500 g mascarpone
  • 500 ml frisca hulala
  • 20 g ness
  • 2 linguri coniac
  • 300 g zmeura
  • cca 30 piscoturi
  • cacao pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu zmeura:

Galbenusurile impreuna cu zaharul si laptele pe baie de abur pana se ingroasa.Se lasa la racit.Cand s-au racit le mai mixam cateva minute cu mixerul.Adaugam mascarponele si amestecam bine.Frisca batuta spuma tare se adauga peste crema de galbenusuri si mascarpone,se amesteca cu miscari lente pana devine o crema omogena.

Nessul cu coniacul si o cana cu apa se amesteca,piscoturile se inmoaie in ness,doar cat le bagam si le scoatem repede,altfel riscam sa se faca terci.Intr-o tava 30/45,tapetata cu folie alimentara,asezam piscoturile,primul strat,apoi jumatate din crema de mascarpone,apoi alt strat de piscoturi,le-am asezat invers decat primul strat,intre piscoturi punem zmeura scursa bine,apoi acoperim cu restul de crema si pudram cu cacao

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

nadea68 1

25.12.2013, 18:31

Miha 1

25.12.2013, 21:28

Craciun fericit!

diaconta 1

26.12.2013, 23:09

asta-mi place maxim

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!