Tiramisu cu zmeura

de Constelatialeu in Dulciuri, 24 Dec 2013 | 1420 vizualizari

 

N-am vrut sa ma complic,asa ca am mizat pe tiramisul asta si pe zmeura din congelator

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 2 linguri lapte
  • 300 g zahar
  • 500 g mascarpone
  • 500 ml frisca hulala
  • 20 g ness
  • 2 linguri coniac
  • 300 g zmeura
  • cca 30 piscoturi
  • cacao pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu cu zmeura:

Galbenusurile impreuna cu zaharul si laptele pe baie de abur pana se ingroasa.Se lasa la racit.Cand s-au racit le mai mixam cateva minute cu mixerul.Adaugam mascarponele si amestecam bine.Frisca batuta spuma tare se adauga peste crema de galbenusuri si mascarpone,se amesteca cu miscari lente pana devine o crema omogena.


Nessul cu coniacul si o cana cu apa se amesteca,piscoturile se inmoaie in ness,doar cat le bagam si le scoatem repede,altfel riscam sa se faca terci.Intr-o tava 30/45,tapetata cu folie alimentara,asezam piscoturile,primul strat,apoi jumatate din crema de mascarpone,apoi alt strat de piscoturi,le-am asezat invers decat primul strat,intre piscoturi punem zmeura scursa bine,apoi acoperim cu restul de crema si pudram cu cacao

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

nadea68 1

25.12.2013, 18:31

Miha 1

25.12.2013, 21:28

Craciun fericit!

diaconta 1

26.12.2013, 23:09

asta-mi place maxim

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu( delicioasa)