Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cine-a spus că e ușor Să faci pe placul tuturor Cu un desert super parfumat Deloc nu s-a înșelat.
Asezam piscoturile intr-un vas (25×20 cm) si stropim cu zeama combinata de potocala si lamaie
Separat omogenizam cu un tel mascarponele cu laptele adaugat treptat astfel incat sa obtinem o crema usor de intins.
Adaugam si zaharul pudra
Turnam aceasta crema peste piscoturi, apoi acoperim cu zmeura proaspata
Trecem apasat lama unui cutit de-a lungul ciocolatei si obtinem fulgii pe care ii presaram la intamplare. Lasam la racit cateva ore, apoi servim cu mare pofta!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult