Tiramisu reţetă adaptata

de nyana in Prajituri, 25 Noi 2009 | 12581 vizualizari

 

Tiramisu reţetă adaptata

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 3 linguri zahar pudra
  • 60 ml lapte
  • 250 gr mascarpone
  • 3 albusuri
  • 1 pachet piscoturi(20 bucati)
  • 1 cana cafea amara( la care se poate adauga amareto , cognac)
  • cacao
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă adaptata:

Tiramisu reţetă adaptata

A mestecati galbenusurile cu zaharul intr-un vas rezistent la foc timp de 2-3 minute. Puneti vasul pe foc la bain marie, adaugand laptele si amestecand bine  timp de 10-15 minute pana cand crema se ingroasa. Crema se lasa la racit.

Faceti cafeaua si ;lasati-o la racit.Bateti albusurile spuma. Amestecati usor crema cu albusurile si mascarpone.

Incepeti sa construiti prajitura: puneti intr-o tava de chec o hartie de copt . Adaugti cateva linguri de crema, Adaugati un rand de piscoturi inmuiate in cafeaua rece.Puneti iar un rand de crema iar piscoturi ,ultimul rand trebuie sa fie de piscoturi.

Acoperit prajitura cu o folie de aluminiu si o dati la frigider timp de 6 ore

Rasturnati prajitura si o pudrati cu cacao.

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă adaptata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

25.11.2009, 21:31

o bunatate este prajitura asta!

Teo 1

29.11.2009, 22:12

si mie imi place tare mult ,desi m-am ingrasat

Michelle 1

29.11.2009, 22:34

super prajitura tiramisu..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu blat de aproape macarons