Tiramisu "fals"

de merisor in Torturi, 28 Ian 2013 | 6706 vizualizari

 

Avand achizitionate niste piscoturi si frisca m-am gandit sa fac ceva rapid si mai putin costisitor.
Nu ca nu mi-ar placea si cu niste crema de branza, dar mi-a lipsit din frigider.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi
  • 500 ml frisca lichida
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura faina
  • 500 ml lapte
  • Sare
  • Esenta de vanilie
  • 500 ml cafea fiarta
  • 50 ml coniac
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu "fals":

Fierbem cafeaua la filtru, o indulcim putin, eu am pus totusi 2 lingurite de zahar, apoi o lasam la racit, iar dupa racire punem si coniacul.


Amestecam budinca cu faina, zaharul si laptele si o punem la fiert pana se ingroase apoi o lasam la racit.


Batem frisca lichida cu mixerul pana se intareste si adaugam in ea esenta de vanilie, pe urma o vom amesteca cu budinca de vanilie racita si omogenizam bine cu mixerul.


Trecem piscoturile prin cafeaua racita si incepem sa asamblam, un rand de piscoturi, un rand de crema, iar deasupra ornam cu cacao.


Eu am folosit si piscoturi cu cacao si din cele obisnuite, asa pentru efect.


Este foarte bun si se poate aroma dupa gusturile fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu "fals"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (68)

merisor 1

30.01.2013, 21:07

Multumesc, dragele mele!

loredanaaa 1

04.02.2013, 20:34

ceva rapid si bun imi place,abia astept sa-l incerc dar saptamana asta mi-am propus un blat de blat de pandispan

alexandra27 1

05.02.2013, 15:50

bun....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu Dukan