Tiramisu reţetă reinterpretata

de Merisor in Torturi, 28 Ian 2013 | 9899 vizualizari

 

Tiramisu reţetă reinterpretata
Avand achizitionate niste piscoturi si frisca m-am gandit sa fac ceva rapid si mai putin costisitor. Nu ca nu mi-ar placea si cu niste crema de branza, dar mi-a lipsit din frigider.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi
  • 500 ml frisca lichida
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura faina
  • 500 ml lapte
  • Sare
  • Esenta de vanilie
  • 500 ml cafea fiarta
  • 50 ml coniac
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă reinterpretata:

Tiramisu reţetă reinterpretata

Fierbem cafeaua la filtru, o indulcim putin, eu am pus totusi 2 lingurite de zahar, apoi o lasam la racit, iar dupa racire punem si coniacul.

Amestecam budinca cu faina, zaharul si laptele si o punem la fiert pana se ingroase apoi o lasam la racit.

Batem frisca lichida cu mixerul pana se intareste si adaugam in ea esenta de vanilie, pe urma o vom amesteca cu budinca de vanilie racita si omogenizam bine cu mixerul.

Trecem piscoturile prin cafeaua racita si incepem sa asamblam, un rand de piscoturi, un rand de crema, iar deasupra ornam cu cacao.

Eu am folosit si piscoturi cu cacao si din cele obisnuite, asa pentru efect.

Este foarte bun si se poate aroma dupa gusturile fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (68)

Merisor 1

30.01.2013, 21:07

Multumesc, dragele mele!

loredanaaa 1

04.02.2013, 20:34

ceva rapid si bun imi place,abia astept sa-l incerc dar saptamana asta mi-am propus un blat de blat de pandispan

alexandra27 1

05.02.2013, 15:50

bun....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Tiramisu reteta