"Tiramisu" fara mascarpone

de Dana26 in Torturi, 24 Feb 2014 | 12428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pachete piscoturi
  • 3 oua
  • 100g zahar
  • 250g frisca
  • cafea
  • cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Tiramisu" fara mascarpone:

Se bate frisca si se baga la frigider

Se face cafea si se lasa la racit

Se separa albusurile de galbenusuri.

Se bat albusurile cu zaharul spuma si se amesteca cu galbenusurile si apoi cu frisca

Inmuiem piscoturile in cafea si le asezam in tava

Adaugam un strat de crema si pudram cu cacao

Continuam pana la ultimul strat de crema pe care il pudram cu cacao

Se baga la frigider

 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Tiramisu" fara mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

_Alina_ 1

25.02.2014, 10:25

Rocsi 1

25.02.2014, 14:45

Foarte bun...

- TABITA - 1

25.05.2014, 00:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!