Tiramisu reteta fara ou

de Bunica in Prajituri, 9 Ian 2017 | 3898 vizualizari

 

Am plecat de la Tiramisu reţetă originală
Știți momentul când vrei să faci puțin curat în frigider ?Așa am fost eu:)))) Mai aveam frișcă lichidă, o cutie de mascarpone o tot dădeam de colo -colo, mă deranjau și câteva piscoturi, așa că .........., le-am scos pe toate și mă uitam la ele. Mi-am adus aminte de Mireluța noastră dragă care a zis că nu se mai oprea din mâncat. Și cum se prepară foarte repede ...........la treabă!

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 18-20 pișcoturi
  • 250 g. mascarpone
  • 200 g. frișcă lighidă
  • 2 linguri zahăr pudră
  • 200 ml. cafea
  • o lingură cacao
  • esentă de vanilie
  • o lingură de Amaretto
  • o lingură de Nuttela
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reteta fara ou:

Tiramisu reţetă originală

Pregătește cafeaua și las-o la răcit. Când s-a răcit, pune în ea o lingură de Amaretto.

Mixează frișca + zahărul pudră până sta pe teluri. Adaugă mascarpone, mixând în continuare.

Ia un vas de yena si tapetează-l cu folie alimentară. Scufundă fiecare pișcot în cafea si apoi așează-l pe fundul vasului.

Pune un strat de cremă. Deasupra, pune al doilea strat de piscoturi trecute prin cafea.

In crema din mascarpone + friscă rămasă, pune o lingură de nuttel și mixeaz-o putin.

Al doilea strat de cremă, să fie cel cu nuttela. Presară cacao deasupra. Dă la rece.

Răstoarnă pe un platou sau o farfurie, în cazul meu:)).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reteta fara ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

10.01.2017, 13:02

Buniii ) parca simt gustul! As face si eu, din nou, dar nu am mascarpone! Servesc de aici!

miki_a 1

10.01.2017, 20:21

Foarte bun!

kytz 1

12.01.2017, 07:24

Am oroare la ouale crude, mai ales atât de multe așa că oricând prefer un tiramisu în genul ăsta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si bezea