Tiramisu fara oua

de marcelika in Prajituri, 26 Sep 2013 | 5363 vizualizari

 

e foarte rapid de facut si fooooooaaaaaaarteeeeeee gustos !

 

INGREDIENTE

  • un pachet mare de piscoturi
  • 3 plicuri crema tiramisu Dr Oetker,
  • 750 ml lapte
  • 250 gr mascarpone,
  • 100 ml frisca lichida Hulala,
  • 2 lingurite cacao,
  • 1 sticluta esenta rom,
  • o lingurita rasa ness,
  • o cana zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu fara oua:

Se pregateste crema conform instructiunilor de pe cutie, se mixeaza mascarpone cu o lingura, doua de zahar, se amesteca cu crema. Se adauga si frisca mixata si ea. Se face un sirop din apa, zahar si ness, in care se imbiba cate doua piscoturi odata.....nu le tineti mult, le scufundati o data scurt si le asezati pe platou. Veniti imediat cu un strat de crema peste, iar piscoturi, iar crema. Peste ultimul strat de crema presarati cacao.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu fara oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

adry88 1

27.09.2013, 09:17

super bun

Rocsi 1

27.09.2013, 11:07

marcelika 1

27.09.2013, 22:07

va multumesc pentru aprecieri !!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu