Tiramisu fara oua

de mirela0911 in Prajituri, 11 Oct 2016 | 6293 vizualizari

 

Este cel mai bun tiramisu pe care l-am facut pana acum! :X 
As fi fost in stare sa-l mananc pe tot, doar eu! :D

 

INGREDIENTE

  • 300 g piscoturi
  • 400 ml cafea espreso
  • 3-4 lg zahar
  • 2-3 lg lichior amaretto
  • 500 g mascarpone
  • 80-100 g zahar pudra vanilat
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 lg pline cu cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu fara oua:

Se prepara cafeaua. Se indulceste cu zahar (poate diferi cantitatea de zahar in functie de gusturi) si se lasa sa se raceasca. La final se adauga lichiorul amaretto.


Intr-un bol se amesteca mascarpone cu zaharul pudra vanilat. Frisca se mixeaza bine, apoi se incorporeaza in crema mascarpone.


Se ia cate un piscot si se scufunda in cafea timp de 1-2 secunde si se aseaza pe fundul unui vas de yena. Dupa ce s-a asezat primul strat de piscoturi, se unge cu un strat de crema mascarpone. Se presara cacao, apoi se aseaza din nou un rand de piscoturi inmuiate in cafea, iar deasupra un strat de crema. Se presara deasupra cu cacao si se da la rece pentru minim 2 ore inainte de servire.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Vasul de yena are dimensiunea de 15x25 cm.

2

Din cantitatile date am umplut si un vas rotund cu diametrul de 20 cm.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu fara oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Gherca Daniela 1

13.10.2016, 08:52

cel mai bun!

ancutsa 1

13.10.2016, 20:57

Tare frumos si gustos!

Panacris 1

20.10.2016, 09:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu