Tiramisu reţetă fara oua

de mirela0911 in Prajituri, 11 Oct 2016 | 38537 vizualizari

 

Este cel mai bun tiramisu pe care l-am facut pana acum! :X 
As fi fost in stare sa-l mananc pe tot, doar eu! :D
Tiramisu reţetă fara oua

 

INGREDIENTE

  • 300 g piscoturi
  • 400 ml cafea espreso
  • 3-4 lg zahar
  • 2-3 lg lichior amaretto
  • 500 g mascarpone
  • 80-100 g zahar pudra vanilat
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 lg pline cu cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă fara oua:

Tiramisu reţetă fara oua

Se prepara cafeaua. Se indulceste cu zahar (poate diferi cantitatea de zahar in functie de gusturi) si se lasa sa se raceasca. La final se adauga lichiorul amaretto.

Intr-un bol se amesteca mascarpone cu zaharul pudra vanilat. Frisca se mixeaza bine, apoi se incorporeaza in crema mascarpone.

Se ia cate un piscot si se scufunda in cafea timp de 1-2 secunde si se aseaza pe fundul unui vas de yena. Dupa ce s-a asezat primul strat de piscoturi, se unge cu un strat de crema mascarpone. Se presara cacao, apoi se aseaza din nou un rand de piscoturi inmuiate in cafea, iar deasupra un strat de crema. Se presara deasupra cu cacao si se da la rece pentru minim 2 ore inainte de servire.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Vasul de yena are dimensiunea de 15x25 cm.

2

Din cantitatile date am umplut si un vas rotund cu diametrul de 20 cm.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă fara oua" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura fina