Tiramisu -fara oua crude

de LUK in Prajituri, 8 Sep 2012 | 14537 vizualizari

 

Pentru ca nu imi plac ouale crude nici macar fierte moi dar imi place tiramisu am incercat aceasta varianta care mi a placut tare mult.Mai folosisem eu crema asta de oua la alte praji dar nu in combinatie cu mascarpone.e un deliciu va zic.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de piscoturi
  • 250gr mascarpone
  • 4 oua
  • 5 linguri de zahar
  • esenta de vanilie(dupa gust)
  • cafea preparata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu -fara oua crude:

Punem ouale intregi impreuna cu zaharul pe baie de abur.Amestecam mereu pana cand crema are consistenta unei smantani groase,aproape ca o budinca.


Racim crema.Adaugam in crema rece esenta de vanilie si mascarpone.Omogenizam.


Punem intr o tava sau un vas folie de aluminiu.Inmoiem piscoturile rand pe rand in cafea apoi le aranjam in tava unul langa altul.Ungem cu crema si procedam la fel pana inca 2 straturi(in total 3 straturi de piscot).Ultimul strat va fi de crema.


Dam la rece pentru o ora cel putin apoi se poate savura.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

mi a placut atat de mult crema incat musai o sa o repet si la alte praji

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu -fara oua crude" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

jojogeo 1

31.01.2013, 20:49

am facut iar,dar am schimbat multe ...deci nu se mai poate numi tiramisupiscoturile le-am inmuiat in lapte de cocos amestecat cu frisca lichida si zahar,iar crema am facut-o la fel numai ca am adaugat coaja si zeama de lamaieapoi la ansamblare am presarat nuca de cocos razuita intre straturi.sincer a fost foarte bun si in varianta asta,nu pot sa scriu reteta exact ca am facut-o toata dupa intuitie )

LUK 1

01.02.2013, 22:02

cred ca a fost delicioasa si varianta ta jojo

adriana_bobu 1

06.10.2014, 16:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu (reteta originala)