Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Tiramisu reţetă originală
Pentru ca nu am avut oua de casa,am preferat sa procedez in felul urmator:
Tiramisu reţetă originală
Mixam bine cele 4 galbenusuri cu zaharul dupa care continuam pe baie de abur,vreo 15 minute Lasam sa se raceasca si adaugam branza mascarpone. Separat mixam frisca lichida dupa care o incorporam in crema.Frisca am pus-o in locul albusurilor. Adaugam 2-3 linguri de lichior. Punem lichior Amaretto si in cafeaua rece,atat cat ne place dupa care incepem sa montam prajitura in cupe. Punem cate o lingura de crema in fiecare cupa,peste vom pune jumatati de piscoturi pe care le-am scufundat pret de 2 secunde in cafea,punem din nou crema,piscoturi si deasupra din nou crema. Mie mi-au iesit vreo 12 cupe. Deasupra nu am pus ca de obicei cacao ci am zdrobit cate trei biscuiti Amaretti. Sa aveti pofta!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult