Tiramisu in forma de inima

de Maria68 in Prajituri, 13 Feb 2012 | 3109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 piscoturi italiene Ital d'Oro Savoiardi
  • 2 oua
  • 250g mascarpone
  • 200g frisca Pilos(dar eu am folosit HuLaLa)
  • 25g cafea expresso macinata
  • 3 linguri cacao pudra
  • 100ml lichior cafea(dar eu nu am folosit pt. Andrada)
  • 100 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu in forma de inima:

Aranjam piscoturile pe o farfurie. Preparam 150 ml cafea expreso din cafeaua macinata, lasam sa se raceasca putin si turnam peste piscoturi.


Separam ouale, batem bine galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam amestecand branza Mascarpone. Batem frisca si o adaugam in compozitie. Acoperim cu aceasta crema piscoturile si lasam la frigider sa se patrunda, iar inainte de servire se presara deasupra pudra de cacao.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu in forma de inima" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

14.02.2012, 23:14

Ce delicios e!

Maria68 1

15.02.2012, 06:31

Mersi, Mirela

Sim0na 1

15.02.2012, 10:26

mai poftesc odata la el...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bucataras