Tiramisu la pahar

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 28 Feb 2010 | 5950 vizualizari

 

Nu am mancat niciodata tiramisu si am vrut sa incerc sa vad cum si am ales sa fac la pahar pt ca imi place foarte mult aspectul!Nu va mai zic ce a iesit va las pe voi sa vedeti si sa incercati

 

INGREDIENTE

  • 4 cutii de crema tiramisu de la dr oetker
  • 600 ml lapte
  • 12 piscoturi
  • 300 ml cafea amestecata cu rom si zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu la pahar:

Am amestecat praful de crema cu laptele si am mixat pana a devenit o crema groasa.In fiecare pahar am rupt cate un piscot,am pus cate 2 linguri de cafea peste ele,2 linguri de crema,apoi un alt strat de piscot insiropat,2 linguri de crema si am ornat cu cacao.Se lasa 1-2 h la frigider sa se intrepatrunda aromele!A iesit o nebunie

 

TIPS-URI

1

daca preparati cu mascarpone e mult mai bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Pasiune pentru bucatarie 1

01.03.2010, 00:38

@rivka mai e unul pt tine
@mihaela si eu tin dieta,dar la mancare nu la dulciurinu st ce dieta e dar........nu pot sa nu mananc si daca nu fac ceva de mancare nu ma simt bine

elena1988 1

12.03.2011, 14:58

adry88 1

07.07.2011, 12:00

ce bn arata si ce bun este

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu