Tiramisu la pahar

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 28 Feb 2010 | 5846 vizualizari

 

Nu am mancat niciodata tiramisu si am vrut sa incerc sa vad cum si am ales sa fac la pahar pt ca imi place foarte mult aspectul!Nu va mai zic ce a iesit va las pe voi sa vedeti si sa incercati

 

INGREDIENTE

  • 4 cutii de crema tiramisu de la dr oetker
  • 600 ml lapte
  • 12 piscoturi
  • 300 ml cafea amestecata cu rom si zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu la pahar:

Am amestecat praful de crema cu laptele si am mixat pana a devenit o crema groasa.In fiecare pahar am rupt cate un piscot,am pus cate 2 linguri de cafea peste ele,2 linguri de crema,apoi un alt strat de piscot insiropat,2 linguri de crema si am ornat cu cacao.Se lasa 1-2 h la frigider sa se intrepatrunda aromele!A iesit o nebunie

 

TIPS-URI

1

daca preparati cu mascarpone e mult mai bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Tiramisu la pahar-0
Tiramisu la pahar-1
Tiramisu la pahar-2
Tiramisu la pahar-3
Tiramisu la pahar-4
Tiramisu la pahar-5
Tiramisu la pahar-6
Tiramisu la pahar-7
Tiramisu la pahar-8
Tiramisu la pahar-9

COMENTARII (12)

Pasiune pentru bucatarie

Pasiune pentru bucatarie 1

01.03.2010, 00:38

@rivka mai e unul pt tine
@mihaela si eu tin dieta,dar la mancare nu la dulciurinu st ce dieta e dar........nu pot sa nu mananc si daca nu fac ceva de mancare nu ma simt bine

elena1988

elena1988 1

12.03.2011, 14:58

adry88

adry88 1

07.07.2011, 12:00

ce bn arata si ce bun este

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!