Tiramisu la pahar

de Alexandra Burz in Prajituri, 1 Feb 2016 | 1024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 gr zahar
  • 5 galbenusuri
  • 1 lingurita de ness
  • 10 piscoturi
  • Cacao pt decor
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu la pahar:

  • Frecam bine galbenusurile cu zaharul pana se albesc.
  • Adaugam mascarponele si frisca batuta tare.
  • Omogenizam.
  • Facem 200 ml cafea cu ness-ul.
  • Insiropam piscoturile si le asezam in pahare.
  • Punem un strat de piscoturi... unul de crema...
  • Decoram cu cacao.
  • Lasam la rece 2 ore si e gata de servit.
 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si fructe atat in crema cat si ca un nou strat.

RETETA IN IMAGINI

Tiramisu la pahar-0
Tiramisu la pahar-1

COMENTARII (22)

dantes

dantes 1

02.02.2016, 08:17

Delicios!

Zamfira

Zamfira 1

02.02.2016, 11:45

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:40

bun, bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!