Tiramisu la pahar

de Alexandra Burz in Prajituri, 1 Feb 2016 | 1217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 gr zahar
  • 5 galbenusuri
  • 1 lingurita de ness
  • 10 piscoturi
  • Cacao pt decor
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu la pahar:


  • Frecam bine galbenusurile cu zaharul pana se albesc.

  • Adaugam mascarponele si frisca batuta tare.

  • Omogenizam.

  • Facem 200 ml cafea cu ness-ul.

  • Insiropam piscoturile si le asezam in pahare.

  • Punem un strat de piscoturi... unul de crema...

  • Decoram cu cacao.

  • Lasam la rece 2 ore si e gata de servit.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si fructe atat in crema cat si ca un nou strat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

dantes 1

02.02.2016, 08:17

Delicios!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:45

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:40

bun, bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu la pahar