Tiramisu la pahar

de Criss in Dulciuri, 7 Feb 2016 | 836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 100 ml frisca lichida
  • 3-4 linguri zahar pudra
  • piscoturi
  • 100 ml cafea espresso
  • cacao pentru pudrat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu la pahar:

Mascarpone se mixeaza impreuna cu zaharul pudra, se adauga frisca batuta si se omogenizeaza. Piscoturile se rup in bucati, se insiropeaza cu cafea. (Daca vreti, puteti adauga si rom in cafea sau puteti sa o si indulciti. Eu am preferat doar cafea fara zahar pentru ca nu-mi place tiramisu foarte dulce.) In pahare se pune un strat de piscoturi, apoi crema, din nou piscoturi insiropate si inca un strat de crema, apoi se pudreaza cu cacao si se decoreaza dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu la pahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

COMENTARII (16)

Criss 1

08.02.2016, 10:32

elucubratiiculinare 1

08.02.2016, 18:42

inghit in sec

Criss 1

09.02.2016, 15:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu la pahar