Tiramisu Panacris

de Panacris in Dulciuri, 15 Sep 2012 | 1132 vizualizari

 

Un dulce nou adoptat in familie, dar foarte apreciat;) Nu am avut suficiente piscoturi in casa si am completat cu biscuti unmpluti cu ciocolata;)

 

INGREDIENTE

  • mascarpone 500 g,
  • zahar pudra 4 linguri,
  • ciocolata cu alune de padure 100 g,
  • piscoturi 16 bucati,
  • biscuiti umpluti cu crema de ciocolata,
  • cafea concentrata ( boabe si instant) 100 ml,
  • esenta de migdale 1 fiola,
  • cacao pudra ptr servire.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu Panacris:

Se prepara cafeaua la ibric, se strecoara intr/un vas larg, se adauga 1 lingura de cafea instant si esenta de migdale, apoi se lasa la racit. Branza mascarpone se amesteca cu zaharul pudra si ciocolata rasa. Piscoturile se trec rapid prin amestecul de cafea, racit, se aseaza pe fundul vasului, (am folosit in sfarsit forma de chec, extensibila, achizitionata din camara Bucatarasilor;), Se toarna crema de mascarpone obtinuta, apoi se incheie cu un nou strat de piscoturi si biscuiti;). Prajitura se pune la rece cca. 1 ora, se presara cacao, doar la servire.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

19.09.2012, 21:52

Splendid!!!!

mihaelar63 1

22.09.2012, 11:23

Parca as manca , chiar si coltul

Panacris 1

22.09.2012, 12:30

Mihaela, acu fac din nou o portie, ca nu le/a juns nici pe o masea Asa ca iti trimit o portie uriasa, nu doar colutl, virtual

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu – Cake Style