Tiramisu rapid

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 13 Noi 2010 | 9768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 16 piscoturi
  • 1 plic tiramisu,dr.oetker
  • 150 ml lapte
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 ml cafea tare indulcita
  • cacao
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu rapid:

Intr-un vas inalt se pune laptele,frisca si praful de tiramisu si se mixeaza cateva minute pana se intareste.Cafeaua tare indulcita se pune intr-un castron.3 piscoturi se trec prin cafea si se pun intr-un pahar pe verticalaIn fundul paharului se pune o jumatate de piscot trecut prin cafea,se pun 2 linguri de crema,in mijloc cealalta jumatate de piscot trecut prin cafea si se umple paharul cu crema.Se acopera cu un strat generos de cacao.La fel se procedeaza cu restul de 3 pahare.Se dau la rece cel putin 1 ora!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu rapid" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

13.11.2010, 20:34

vreauuu

Laly 1

13.11.2010, 22:48

Si eu vreau

eniko56 1

13.12.2010, 23:20

Osa mor de pofta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura egipteana cu nuca si caramel