Tiramisu rapid cu frisca si nectarine

de deyutzky in Prajituri, 3 Sep 2013 | 1614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 20 de piscoturi
  • 300 ml de cafea pregatita
  • 500 gr mascarpone
  • aprox. 4 linguri de smantana cu grad de grasime mai mare
  • 250 ml frisca lichida
  • aprox.4 linguri de zahar tos/vanilat/pudra (sau dupa gust, depinde de cat de dulce vreti sa fie)
  • 2 nectarine
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu rapid cu frisca si nectarine:

Rupem piscoturile bucati si le punem intr-o tava rotunda/patrata.


Distribuim cafeaua (care trebuie sa fie racita) pe toata suprafata piscoturilor, astfel incat sa fie insiropate bine toate piscoturile.


Punem intr-un bol frisca lichida si o mixam bine timp de cateva minute pana ce aceasta se intareste.


Intr-un alt vas punem cele 500 de gr de mascarpone si adaugam cele 4 linguri de smantana treptat (puteti pune si mai putina smantana, depinde cum doriti sa fie consistenta cremei).


Adaugam jumatate din cantitatea de frisca peste crema, apoi punem zaharul dupa gust si amestecam bine pana se incorporeaza tot.


Turnam crema obtinuta peste piscoturile din tava.


Peste crema de mascarpone turnam si restul de frisca si intindem bine pe toata suprafata.


Pudram cu cacao iar la sfarsit adaugam felii de nectarine.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu rapid cu frisca si nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

ianculubita 1

04.09.2013, 11:48

mihaelam90 1

10.09.2013, 18:13

Yammyyyy bun bun

deyutzky 1

10.09.2013, 18:46

multumesc miha

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata si frisca