Tiramisu Rapido

de nico15 in Prajituri, 5 Dec 2010 | 3876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Pachet Mijlociu de Piscoturi
  • 8-10 pliculete de ness
  • 10 ml de rom
  • 1 pachetel de vanilie 100 g
  • 2 cutii de mascarpone
  • 1 cutie mijlocie de frisca lichida
  • 4 oua,
  • 2 lingurite de zahar pudra
  • pt dessign: ciocolata(lichida gen toping) si fulgi de drajeuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu Rapido:

Ouale, mascarpone si frisca lichida se pun in robotul de bucatarie si se amesteca bine pana cand se obtine consistenta dorita


daca nu este suficient de dulce se mai pun 2 lingurite de zahar pudra.


Piscoturile se inmoaie in nessul pregatit cu rom si apa calda; nu se tin mult, doar un pic sa nu fie tari piscoturile, dupa care se pun intr-un vas de Jena, un rand de piscoturi un rand de crema si se continua,


deasupra trebuie sa fie piscoturi cu un strat subtire de crema,


se ia pliculetul de vanilie si se presara deasupra precum si 2-3 pliculete de ness( se amesteca continutul pliculetelor).


Se da la frigider 45 de minute.


Se scoate pe farfurii pentru a se servi se face un desen imprejur cu ciocolata si pe prajitura,


se pun fulgii colorati.


Simplu si gustos.



Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu Rapido" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nico15 1

05.12.2010, 15:52

Sidy haideeeeeeeeeeeeeee te astept, va multumesc dragelor, pofta buna

RuxyRux 1

05.12.2010, 19:12

Rapid si gustos...si aratos! Bravo Nico!

MotanLaOale 1

06.12.2010, 10:14

rapid

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert tiramisu