Tiramisu Rapido

de nico15 in Prajituri, 5 Dec 2010 | 3784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Pachet Mijlociu de Piscoturi
  • 8-10 pliculete de ness
  • 10 ml de rom
  • 1 pachetel de vanilie 100 g
  • 2 cutii de mascarpone
  • 1 cutie mijlocie de frisca lichida
  • 4 oua,
  • 2 lingurite de zahar pudra
  • pt dessign: ciocolata(lichida gen toping) si fulgi de drajeuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu Rapido:

Ouale, mascarpone si frisca lichida se pun in robotul de bucatarie si se amesteca bine pana cand se obtine consistenta dorita


daca nu este suficient de dulce se mai pun 2 lingurite de zahar pudra.


Piscoturile se inmoaie in nessul pregatit cu rom si apa calda; nu se tin mult, doar un pic sa nu fie tari piscoturile, dupa care se pun intr-un vas de Jena, un rand de piscoturi un rand de crema si se continua,


deasupra trebuie sa fie piscoturi cu un strat subtire de crema,


se ia pliculetul de vanilie si se presara deasupra precum si 2-3 pliculete de ness( se amesteca continutul pliculetelor).


Se da la frigider 45 de minute.


Se scoate pe farfurii pentru a se servi se face un desen imprejur cu ciocolata si pe prajitura,


se pun fulgii colorati.


Simplu si gustos.



Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu Rapido" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (9)

nico15 1

05.12.2010, 15:52

Sidy haideeeeeeeeeeeeeee te astept, va multumesc dragelor, pofta buna

RuxyRux 1

05.12.2010, 19:12

Rapid si gustos...si aratos! Bravo Nico!

MotanLaOale 1

06.12.2010, 10:14

rapid

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu afine,zmeura si mascarpone