Tiramisu reţetă rapida

de nico15 in Prajituri, 5 Dec 2010 | 5831 vizualizari

 

Tiramisu reţetă rapida

 

INGREDIENTE

  • 1 Pachet Mijlociu de Piscoturi
  • 8-10 pliculete de ness
  • 10 ml de rom
  • 1 pachetel de vanilie 100 g
  • 2 cutii de mascarpone
  • 1 cutie mijlocie de frisca lichida
  • 4 oua,
  • 2 lingurite de zahar pudra
  • pt dessign: ciocolata(lichida gen toping) si fulgi de drajeuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă rapida:

Tiramisu reţetă rapida

Ouale, mascarpone si frisca lichida se pun in robotul de bucatarie si se amesteca bine pana cand se obtine consistenta dorita

daca nu este suficient de dulce se mai pun 2 lingurite de zahar pudra.

Piscoturile se inmoaie in nessul pregatit cu rom si apa calda; nu se tin mult, doar un pic sa nu fie tari piscoturile, dupa care se pun intr-un vas de Jena, un rand de piscoturi un rand de crema si se continua,

deasupra trebuie sa fie piscoturi cu un strat subtire de crema,

se ia pliculetul de vanilie si se presara deasupra precum si 2-3 pliculete de ness( se amesteca continutul pliculetelor).

Se da la frigider 45 de minute.

Se scoate pe farfurii pentru a se servi se face un desen imprejur cu ciocolata si pe prajitura,

se pun fulgii colorati.

Simplu si gustos.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nico15 1

05.12.2010, 15:52

Sidy haideeeeeeeeeeeeeee te astept, va multumesc dragelor, pofta buna

RuxyRux 1

05.12.2010, 19:12

Rapid si gustos...si aratos! Bravo Nico!

MotanLaOale 1

06.12.2010, 10:14

rapid

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu piscoturi