Tiramisu reţetă cu banane

de ella49 in Prajituri, 21 Noi 2011 | 10531 vizualizari

 

Tiramisu reţetă cu banane

 

INGREDIENTE

  • Un pachet dublu de piscoturi 450g
  • Crema de branza Mascarpone 500g
  • 2 plicuri de praf de frisca
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri cafea
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri cacao pudra
  • 2 banane
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu banane:

Tiramisu reţetă cu banane

Se face o cafea cu 2 linguri de cafea,2 de zahar si 400 ml apa si o lasati sa se raceasca.

Intre timp preparati frisca.Intr-un bol puneti laptele impreuna cu praful de frisca si amestecati cu mixerul.Punem peste frisca crema de branza Mascarpone si amestecam usor.

Intr-o tava punem primul strat de piscoturi inmuiate in cafea.Puneti jumate din crema peste apoi bananele taiate felii.Puneti al 2-lea strat de piscoturi si turnati peste ele restul de crema.

Pe suprafata prajiturii puneti cacao si o lasati la rece timp de 5 ore.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (12)

Bunica 1

09.11.2012, 10:47

La multi ani!

Rocsi 1

09.11.2012, 20:46

La multi ani!

Tabita _ 1

24.03.2013, 21:34

Minunat

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Desert Prajitura Deliciu