Toast cu humus, ou si avocado

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 31 Mai 2016 | 721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine cu seminte
  • 1/2 lingura hummus (reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/hummus-picant-cu-miere-75264.html)
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • 1 ou mare, bio
  • 1/4 avocado
  • ulei de cocos
  • sare/piper
  • cateva tulpini de sparanghel
  • zmeura si capsuni pentru servit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu humus, ou si avocado:

Sparanghelul se fierbe in apa cu sare 3 minute. Se scurge de apa, se clateste sub jet de apa rece si se transfera intr-o tigaie cu putin ulei de cocos. Se soteaza 2 minute. Se adauga sare si piper si se pastreaza la cald.


Se prajeste felia de paine si se unge cu hummus si mustar. Se taie avocadoul felii si se aseaza pe felia de paine.


Se incalzeste putin ulei de cocos intr-o tigaie nonaderenta si se adauga oul. Se acopera cu un capac si se lasa 3 minute, pana cand galbenusul devine opac, dar este inca moale. Se transfera pe felia de paine si se presara cu sare si piper.


Se serveste cu sparanghel sotat, zmeura si capusni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu humus, ou si avocado" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

AndrutzaP 1

01.06.2016, 09:40

-Licurici- 1

01.06.2016, 09:44

Satisfyyourcravings 1

01.06.2016, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Carnati in ,,caruta''