Tocana de vita la Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooking, 15 Noi 2016 | 764 vizualizari

 

Mi-a adus mama niste carne de vita si mi-a zis :vezi ca asta a fost vaca batrana toata ziua, asta este te mai si pacalesti, zice omul ca taie vitel si a gresit, a taiat-o pe maica`sa....asa ca am umblat iar la cioroi, sa o fragezeasca ...pe doamna vaca...:)))

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg carne de vaca
  • 2 cepe de apa
  • 2 morcovi
  • 3-4 ardei rosii si galbeni, mai mici, ultimile ramasite ale toamnei
  • 4 cartofi
  • condimente Kotany pentru vita
  • sare
  • cca 300 ml suc de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vita la Crock-Pot:

Mai intai am taiat carnea in bucatele le-am spalat, le-am uscat cu un servet si apoi le-am pus sa se caleasca cca 15 min. Separat am curatat legumele si le-am taiat mai grosier, asa cu barda... Am scos carnea si am condimentat-o, apoi am pus in recipientul Crock-pot-ului un pic de ulei, am adaugat legumele si un praf de sare, am amestecat ,am asezat si bucatile de carne, peste care am turnat sucul de rosii, am clatit sticluta de suc de rosii cu apa si am turnat si apa peste carne. Am amestecat, am pus capacul si am activat functia high pentru cateva ore bune, nu le mai stiu numarul, ca am avut treaba. Important este sa fie gata cand vine ''seful'' acasa.....Gata...asteptam verdictul...de mirosit, miroase bine ....:)))))))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de vita la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Nadyne 1

16.11.2016, 06:48

merisor 1

16.11.2016, 07:26

Am facut si eu de vita la crock pot. Iese tare frageda carnea

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel moldovenesc, din carne de porc