Tocana verde-rosie

de Constelatialeu in Pui, 2 Mai 2019 | 182 vizualizari

 

Ceva rapid dat incet facut, cu ceapa, usturoi verde ...verdele l-am elucidat....rosu il gasiti in farfurie..... incerc sa-mi gasesc rostul......nu l-ati vatut pe undeva ?

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg de aripioare de pui ( ca-s mai delicate, aiurea nu-mi plac alea de curcan si rata, gasca sunt bune pe varza )
  • ceapa verde cat vreti voi
  • usturoi verde in cantitate egala cu ceapa verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 conserva cu rosii decojite taiate cubulete de la SunFood
  • sare
  • ulei 100 ml
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana verde-rosie:

Mi-am pregatit ingredientele, curatat ceapa si usturoiul apoi le-am taiat marunt, ardeiul l-am taiat cubulete mai marisoare. Intr-o cratita de fonta smaltuita am pus uleiul l-a incins, am spalat aripioarele si apoi le-am pus la prajit in ulei cca 20 min, la foc mic, intorcandu-le pe ambele parti, am presarat un pic de sare peste aripioare. Dupa 20 min le-am scos din cratita si am pus la calit ceapa, usturoiul si ardeiul, cca 15 nim, apoi am adaugat conserva de rosii si aripioarele, am potrivit de sare si am bagat cratita la cuptor la foc mic cca 4o min. Nimic complicat doar foarte gustos, se poate servi cu mamaliguta si o salata verde sau cu ce va trece prin cap, doar se stie, gusturile nu se discuta. Ma duc sa fac salata si zic sa avem pofta......mai trec eu pe aici......

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana verde-rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Panacris 1

03.05.2019, 20:57

dantes 1

08.05.2019, 10:42

Buna!

mihaelar63 1

08.05.2019, 12:02

Cu verdeata de primavara , doar buna poate fi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10688 puncte

 Merisor

9730 puncte

Rocsi

5870 puncte

RODIMUR

5393 puncte

mirela0911

5292 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de ied

de Bunica 7

ieri la 20:09

Tort Tiramisu

de RODIMUR 5

ieri la 15:11

Ciorba primavaratica de fasole boabe

ieri la 14:29

Sos marocan  Chermoula

ieri la 14:22

RETETA RECOMANDATA
Gulas de post, din ciuperci si cartofi