Tocanita cu galuste

de rivka in Pui, 12 Mar 2010 | 12057 vizualizari

 

O mancare ieftina si foarte gustoasa si satioasa, ne-o facea des acasa cand eram mici si o fac si eu acum foarte des caci ne place foarte mult inclusif sotului .

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa pui(puteti pune si 2, sau tacam pentru supa sau spinare ce aveti in casa)
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 morcov maricel
  • 1 ardei
  • 1 fir de praz
  • 1 fir de telina
  • 1 lingura pasta de ardei iuti
  • 2 oua
  • faina
  • pasta rosii
  • verdeata pt servit
  • muraturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu galuste:

Legumele si zarzavatul se toaca marunt si se pun foarte scurt la dustuit in 2 linguri de ulei masline pana cand incep sa-si lase miros.

Se aduga carnea de pui, apa si se lasa la fiert.Cand carnea este fiarta(eu am scos-o am curatat-o de pe os si am pus-o la loc dumneavoastra o puteti lasa asa cu os in mancare dupa cum sunt de mofturosi copii/sotii) se adauga pasta de rosii, jumatate de lingurita de pasta de ardei.

Se prapara din 2 oua batute cu furculita, jumatate de lingurita de sare si faina un maglavais cam ca si o smantana groasa.

In timp ce fierbe mancarica cu o lingurita mica se adauga maglavais in mancare.Galustele sunt gata cand se ridica la suprafata.

Se serveste calda, presarata cu verdeata, si langa paine si muraturi dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

nadina73 1

13.03.2010, 00:20

cred ca buna nu am macat pana acuma,o sa incerc,ami ai putem veni?

mihaelar63 1

13.03.2010, 00:38

sunt fan galuscute eu fac si in supe din cate 3
oua , sa ne ajunga

elena1988 1

08.02.2011, 14:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu mere
  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci si cartofi in vasul roman