Tocanita de cartofi cu costita afumata

de izulika in Mancaruri cu carne, 5 Sep 2010 | 36775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde
  • cateva fire patrunjel
  • 3-4 catei de usturoi
  • 70 g pasta tomate
  • 1 vf cutit piper
  • 2 lingurite delicat/ 1 cubulet knor
  • costita afumata
  • 3-4 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu costita afumata:

Ceapa se toaca marunt, si se pune la prajit in cele 4 linguri de ulei,apoi se adauga morcovul taiat rondele,ardeiul tocat cubulete si costita taiata dupa prefetinta.Se amesteca bine si se lasa aprox 10 min la prajit.Intre timp taiem cartofi cubulete mari si ii punem in oala apoi adaugam pasta de tomate si apa calda cat sa acopere cartofi.Se lasa sa fiarba amestecand din cand in cand, dupa ce au fiert cartofi si costita se adauga condimentele si usturoiul tocat marunt se mai lasa inca 5 minute si se adauga patrunjelul verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

05.09.2010, 23:19

vai si oscioarele din costita sunt asa crude ca le poti rontai,apoi le ajuti sa alunece

mena29 1

06.09.2010, 19:10

Laly 1

07.09.2010, 00:19

ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la capac si cartofi natur