Tocanita de cartofi cu mazare

de onuta in Mancaruri de post, 16 Ian 2011 | 11739 vizualizari

 

O RETETA USOARA SI DIETETICA

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi marime medie
  • 2 cepe
  • 1 cutie mazare 800gr
  • 1 lingura ulei
  • o legatura patrunjel
  • sare,piper dupa gust
  • condimente aromatice
  • 1 morcov
  • 1 cutie rosii in bulion

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu mazare:

1. Se toaca marunt ceapa, si se pune in cratita.


2. Intre timp se taie cubulete cartofii, se taie marunt morcovul , mazarea se scurge bine de zeama din cutie , si toate se pun peste ceapa in cratita.


3. Adaugam o lingura de ulei, apa cat sa acopere bine legumele si punem la foc mediu circa 40 minute.


4. Presaram apoi si condimentele : sare , piper dupa gust , oregano, rozmarin si putina boia de ardei dulce.


5. Cand legumele sant aproape gata , adaugam rosiile in bulion si mai lasam sa fiarba cam 10 minute maxim.


6. La final cand tocanita este gata, inchidem focul si presaram patrunjelul tocat marunt si acoperim cu capac pentru pastrarea aromei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Ina 1

18.05.2013, 15:52

la multi ani!

Rocsi 1

18.05.2014, 18:46

La multi ani!

miki_a 1

18.05.2016, 11:18

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Orez cu mazare si pui de morcovi