Tocanita de cartofi cu piept de pui (la ceaun)

de ela in Pui, 22 Dec 2010 | 83417 vizualizari

COMENTARII (18)

kamy 1

22.12.2010, 01:12

prima pap bine ca-mi place si am cu ce 5f si ma duc la culcare

ela 1

22.12.2010, 01:14

mergi si dormi ca azi trebuie sa fi odihnita de ziua ta

MotanLaOale 1

22.12.2010, 08:36

RuxyRux 1

22.12.2010, 09:26

Ela...jos palaria

LUK 1

22.12.2010, 09:56

buna 5

Miha 1

22.12.2010, 10:26

aziz 1

22.12.2010, 10:42

yammmm yammmmm5

Rocsi 1

22.12.2010, 11:15

la ceaun???e foarte gustoasa

Brindusa 1

22.12.2010, 11:46

vreau si eu un ceaun Da' pana mi-l cumpar mai bine vin la tin

ela 1

22.12.2010, 12:10

Brandusa merita sa cumperi un ceaun,face toti banii,mancarea iese delicioasa si are o culoare vie,este nemaipomenit

tanyapatap 1

23.12.2010, 17:25

nadina73 1

25.12.2010, 22:48

imi faci cadou un ceaon? plisssssssssssss asa de Mos ,ce zici? stiu ca zici da asa ca eu te Craciun fericit

ela 1

25.12.2010, 23:21

Nadina ti-as trimite ceaunul cu pescarusul,dar e prea greu pt el

feliciana_maria_1209 1

28.12.2010, 20:05

super mancarica.Pot sa iau si eu o portie cand mai faci?Ai 5f. pentru asa o mancare delicioasa

feliciana_maria_1209 1

28.12.2010, 20:07

O intrebare.... va rog sa imi scuzati ignoranta....ceaunul este tot una cu tuciul?

feliciana_maria_1209 1

28.12.2010, 20:10

ma scuzati.am gasit raspunsul la ustensile de bucatarie.multumesc oricum.si scuzati daca v-am uimit(in sens negativ)cu intrebarea mea

ela 1

28.12.2010, 23:25

Feliciana am scris aici despre ceaun(tuci) http://www.bucataras.ro/articole/11034/ceaunultucicum-sa-il-intretinem-ca-sa-ne-putem-bucura-cat-mai-mult-timp-de-el.html cred ca ai gasit deja articolul dupa cum am inteles,nu este nimic daca erai neclara in privinta ceaunului,daca este vb despre tuci,cat traiesti inveti

RalucaCotin 1

13.08.2019, 20:00

Acum o încerc și eu rețeta! Arată foarte bine! Spor la gătit dragi gospodine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de lamaie si smantana