Tocanita de ciuperci cu smantana

de Criss in Mancaruri de legume, 21 Noi 2011 | 17781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 250 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei
  • 1 bucata usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 lingura faina
  • 200 ml lapte
  • 200 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu smantana:

Se curata si se spala ciupercile. Se taie in bucati nu foarte mici pentru ca ele oricum lasa apa si scad. Se toaca ceapa si ardeiul si se calesc in ulei. Se adauga ciupercile si se calesc si acestea. Daca lasa suficienta apa, se fierb pana scade toata apa, daca nu lasa apa, se completeaza cu putina apa. Se adauga usturoiul, sare, piper, boia dupa gust. Faina se amesteca cu laptele si smantana si se toarna peste ciuperci. Se fierbe pana se leaga sosul de smantana. Daca e prea gros, se mai poate completa cu lapte. Se serveste cu mamaliga.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

diana91paris 1

19.02.2013, 14:10

foarte bun <3

PizzeriadiDoru 1

29.03.2013, 05:12

Cu +10g de Gorgonzola impreuna cu smantana la gatit, asa calduta, pusa pe pizza dupa ce iese din cuptor ar fi excelent in orice combinatie

ancasele 1

25.07.2013, 17:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci champignon