Tocanita de pipote si inimi de pui la Crock Pot

de MotanLaOale in Slow Cooking, 19 Dec 2015 | 2377 vizualizari

 

Foarte bun aparatul ca-si face treaba singur.
Tocanita a iesit foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 500g pipote si inimi de pui
  • 5 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei capia
  • 4 rosii
  • 200g rosii chery
  • 2 legaturi de marar
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri de faina
  • vegeta
  • boia dulce
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi de pui la Crock Pot:

Pipotele si inimile se curata, se spala si se lasa la scurs.


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Morcovul se cutata si se taie rondele.


Ardeii se curata si se taie patratele.


Rosiile se curata si se taie bucati mici.


In vasul crock pot-ului se pune uleiul si toate lagumele taiate.


Se presara vegeta, piper si boia si se amesteca.


Se pun pipotele si inimile in vas.


Se pun si rosiile chery taiate in doua, se presara cu condimente.


Se pune 100ml apa si se pune capacul.


Se pune pe pozitia "high" pentru 4 ore.


Cu o jumatate de ora inainte de a fi gata, am amestecat 2 linguri de faina cu apa si am turnat in vas, amestecand.


Am pus si mararul tocat marunt si am pus capacul.


Dupa 4 ore eu am luat vasul din aparat si l-am introdus in cuptorul preincalzit pentru 30 minute pentru a scadea sosul.


Este foarte buna cu mamaliga.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi de pui la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

29.12.2015, 21:37

mihaelar63 1

11.01.2016, 13:24

Cu totul de acord ce ai preparat aici !!!! Pana la un punct , eu as servi acum cu orez )

MotanLaOale 1

11.01.2016, 22:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la Crock Pot