Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci

de katty in Porc, 11 Feb 2018 | 6664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 3 cepe
  • cate 1/2 ardei gras rosu, galben si verde
  • 200 gr rosii pasate
  • 4 cartofi medii
  • 1 conserva ciuperci
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri ulei
  • patrunjel verde pentru decor
  • 1 crenguta cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci:

In uleiul incins punem la calit ceapa tocata fin. Cand devine translucida, adaugam carnea taiata cubulete potrivite. Amestecam ocazional pana carnea se albeste pe toate partile, apoi acoperim cu apa calda si lasam sa dea cateva clocote. Acoperim vasul cu un capac si dam cratita la cuptor. Cand carnea a inceput sa se inmoaie, adaugam cartofii taiati cuburi mai mari, sare, piper si foile de dafin si crenguta de cimbru. Cand cartofii s-au inmuiat, adaugam rosiile, ciupercile si ardeii grasi taiati cubulete. Lasam la cuptor pana sosul scade. Potrivim gustul de sare si piper. Servim tocanita cu patrunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu cartofi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

RODIMUR 1

12.02.2018, 19:04

O mâncare foarte gustoasă!

oanapl 1

13.02.2018, 21:11

Ce bunatate!

xana 1

14.02.2018, 23:39

Delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Afinata de casa

de oanapl 7

ieri la 22:56

Paste cu smantana si parmezan

de oanapl 7

ieri la 22:30

Ciorba de fasole cu afumatura

de oanapl 7

ieri la 22:25

Tajina de picior/rasol de miel

ieri la 20:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13935 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec pufos cu cacao
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Afinata de casa

de oanapl 7

ieri la 22:56

Paste cu smantana si parmezan

de oanapl 7

ieri la 22:30

Ciorba de fasole cu afumatura

de oanapl 7

ieri la 22:25

Tajina de picior/rasol de miel

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din pulpa de porc , cu garnitura de cartofi prajiti