Tocanita de pui ca la Medias

de DanMonica in Pui, 15 Mar 2012 | 5199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aripioare sau pulpe de pui
  •  2 cepe potrivite
  •  2 linguri de faina
  •  6 catei de usturoi (dupa gust)
  •  frunza de patrunjel
  •  sare
  •  piper
  •  boia 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui ca la Medias:

Ceapa o tocam marunt si o prajim pana capata o culoare aurie, moment in care punem o lingurita rasa de boia si o mai lasam sa se prajeasca aproximativ 1 minut. Adaugam aripioarele,  turnam apa cat sa le acoperim si le lasam sa fiarba.

Cand au inceput sa se inmoaie aripioarele condimentam si punem usturoiul zdrobit. Cand a mai scazut apa si aripioarele sunt aproape fierte adaugam patrunjelul tocat. Intr-un castronel punem faina si o amestecam cu apa pana se face o pasta fara cocoloase. Pasta obtinuta o turnam treptat peste aripioare, amestecand incontinuu, dupa care mai lasam cratita pe foc timp de 1-2 minute

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui ca la Medias" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

ArianaBala 1

17.10.2012, 11:22

Am facut si eu mancarica ta...minunata!

andreea_angelo 1

16.11.2012, 19:52

yamy yamy

DanMonica 1

16.11.2012, 20:04

Ariana ma bucur tare mult ca ai incercat reteta si ti-a placut

o imbratisare tuturot celor care le-a placut reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu ciocolata si ricotta

ieri la 23:01

Tocanita de curcan cu ardei kapia

ieri la 22:23

Globuri (bombe) de ciocolata calda

de Rocsi 9

pe 07.12 la 20:07

Varza calita cu cartofi ca la Kracovia

de Ksenya 5

pe 07.12 la 14:48

Salata Coleslaw

de Criss 6

pe 07.12 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7477 puncte

katty

6942 puncte

Constelatialeu

4888 puncte

Rocsi

4850 puncte

Anett

4283 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu ciocolata si ricotta

ieri la 23:01

Tocanita de curcan cu ardei kapia

ieri la 22:23

Globuri (bombe) de ciocolata calda

de Rocsi 9

pe 07.12 la 20:07

Varza calita cu cartofi ca la Kracovia

de Ksenya 5

pe 07.12 la 14:48

Salata Coleslaw

de Criss 6

pe 07.12 la 08:04

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui