Tocanita de pui cu ardei si ceapa

de vio_dreams in Pui, 15 Sep 2013 | 64160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare
  • 1 kg ceapa
  • 1/2 kg ardei capia
  • 1/2 kg rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare, piper
  • boia de ardei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ardei si ceapa:

Spalam pulpele, le cresta, si le prajim in ulei. Le scoatem si le lasam deoparte


Taiem ceapa fideluta si ardeii cubulete si ii punem in tigaie peste ulei. Daca este cazul mai adaugati putin ulei.


Lasam pana se inmoaie ceapa si ardeii.


Completam cu apa si fiebem la foc mic pana cand ceapa si ardeiul sunt bine fierte. Adaugam rosiile decojite si date pe razatoare, sau taiate cubulete mici. Daca nu aveti rosii proaspete puteti folosi rosii cuburi la conserva.


Asezonam cu sare, piper si boia de ardei.


Adaugam carnea si lasam pe foc pana scade sosul. Punem patrunjel verde tocat marunt. Servim cu mamaliguta calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ardei si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lavinia 1

16.09.2013, 13:55

Foarte gustoasa!

RuxyRux 1

16.09.2013, 22:56

Perfecta!

Ubulika 1

20.09.2013, 08:21

fff bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Tocana picanta de pui cu ardei