Tocanita de rosii

de lili in Mancaruri de post, 4 Aug 2010 | 2081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii sau 3-4 linguri de pasta de rosii, 
  • o ceapa,
  •  o lingura de faina, 
  • putin ulei,
  • un ardeu,
  • patrunjel, 
  • sare, vegeta si apa.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de rosii:

Daca avem rosii le punem la fiert. Dupa ce s-au fiert bine pasam rosiile . Separat punem la prajit (dar nu tare ) ceapa cu o lingura de faina.Cand e prajita adaugam pasta obtinuta de la rosii cu putina zeama in care au fiert sau punem pasta de rosii. Adaugam ardeiul, vegeta si la nevoie sare.Lasam la fiert cateva minute si avem grija sa nu se ingroase tare.Daca vedem ca se ingroase mai punem apa.La sfarsit adaugam patrunjelul taiat marunt.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Corinuta 1

04.08.2010, 23:58

nadina73 1

05.08.2010, 01:18

sincer nu am incercat ,dar cred ca e buna

lili 1

05.08.2010, 10:28

fetelornadina, sa stii ca e foarte buna...mie imi place mai mult asa de post, caci se poate face si cu lapte...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci champignon