Tocanita de telina cu pui

de Gicuta in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2016 | 10642 vizualizari

 

O tocanita cu gust usor dulceag si plina de savoare.  
 

 

INGREDIENTE

  • carne de pui(am folosit 2 pulpe si 1/2 piept)
  • o radacina de telina(cca 600 g)
  • 2 cepe
  • un morcov
  • ardei gras(am folosit congelat)
  • o lingura pasta de ardei
  • oregano
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • o lingura faina
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de telina cu pui:

Spalam si portionam carnea de pui. Punem uleiul la incins intr-o cratita si rumenim usor carnea.

O scoatem, adaugam ceapa tocata cubulete si o calim. Adaugam morcovul dat pe razatoarea mica apoi ardeiul gras. Le lasam la calit 2-3 minute si adaugam telina curatata spalata si taiata cubulete potrivit de mari.

Continuam calirea legumelor pana acestea se inmoaie putin ,apoi punem carnea de pui si turnam apa (supa) cat sa acopere legumele.

Lasam sa fiarba sub capac la foc mic, aproximativ 30-35 de minute. Spre final adaugam pasta de ardei si punem condimentele dupa gust.

Diluam faina cu putina apa, o amestecam in tocanita si mai lasam sa dea cateva clocote. La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de telina cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Rahela Velicu 1

31.01.2016, 12:32

Arata foarte bune, cred ca este foarte gustoasa!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:40

Xandrinne 1

15.08.2016, 23:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptură de cocoș cu ghebe și sos de vin