Ton in crusta de ceai verde cu orez cu lapte de cocos si broccoli in sos Hoisin

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 2 Dec 2015 | 836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de 200 grame ton proaspat
  • 3 linguri seminte de susan (eu am folosit negru)
  • 1 lingura ceai verde
  • ulei de susan
  • 1 cana orez brun
  • 400 ml lapte de cocos light
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura sos Hoisin
  • 1 broccoli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton in crusta de ceai verde cu orez cu lapte de cocos si broccoli in sos Hoisin:

Se fierbe orezul 30 de minute in laptele de cocos si 400 ml de apa.


Se feliaza broccoliul si se soteaza intr-o tigaie cu putin ulei de susan si usturoiul, iar la final se adauga si sosul Hoisin.


Se marunteste ceaiul verde, daca are frunzele intregi si se amesteca cu susanul, sare si piper. Se tavaleste bucata de ton prin acest mix si se prajeste in ulei de susan 30 de secunde pe parte. Se taie apoi fasii si se serveste cu orezul si brocoli.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton in crusta de ceai verde cu orez cu lapte de cocos si broccoli in sos Hoisin" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Camelya 1

02.12.2015, 22:48

Ce bunatate!

Gicuta69 1

03.12.2015, 08:31

Satisfyyourcravings 1

05.12.2015, 16:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta pufoasa cu spanac, rosii si Parmezan