Tort cu mere coapte

de mimmi in Torturi, 11 Ian 2012 | 13674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:(tava rotunda cu diam.23 cm)
  • 7 mere,
  • scortisoara,
  • silvoita,
  • 4 oua,
  • 4 linguri faina,
  • 4 linguri zahar,
  • 1 lingurita bicarbonat sodiu stins cu otet,
  • 6 linguri zahar 
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu mere coapte:

Spalam merele, le curatam de coaja si le scoatem cotorul. Intr-o tava rotunda caramelizam 6 linguri zahar inclusiv pe pereti si lasam pana se raceste.


Umplem merele cu silvoita si le asezam in tava. Pudram merele cu scortisoara.


Separam ouale. Galbenusurile le frecam cu 4 linguri de zahar si bicarbonatul stins. Albusurile le batem spuma . Adaugam peste galbenusuri albusurile batute si faina cernuta. Amestecam cu dosul unei linguri,de jos in sus pana se incorporeaza totul. Turnam compozitia peste mere si dam tava la cuptor pentru cca 40-50 de minute.


Il lasam la racit dupa care il putem savura. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mere coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

12.01.2012, 11:11

asta e preferatul meu!!!

adry88 1

12.01.2012, 20:56

delicios

mimmi 1

13.01.2012, 19:54


Eu sunt mai in urma si mai inceata,mersi pt ajutor Miha

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Pralina-Ciocolata
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere a la Cori