Desert tort de biscuiti

de mimmi in Torturi, 5 Sep 2010 | 30443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti 
  • 900 ml lapte
  • 1 plic crema de vanilie 
  • 2 plicuri crema de ciocolata cu aroma de rom
  • 2 plicuri frisca
  • 2 linguri zahar vaniliat 
  • lapte pentru inmuiat biscuitii
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti:

Pregatim cremele si frisca dupa instructiunile de pe ambalaj. Inmuiem biscuiti in lapte, dar nu mult pentru ca se vor inmuia si de la crema. Puteti face tortul din cate straturi vreti.

Asamblare:1 rand biscuiti,1 strat crema cu rom, 1 rand biscuiti, 1 rand strat crema de vanilie, 1 rand biscuiti, 1 strat frisca, 1 rand biscuiti, 1 strat crema si tot asa pana terminam biscuitii si cremele, ultimul rand sa fie frisca.Se orneaza dupa plac.

Se lasa la frigider minim 2 ore inainte de a-l taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si nuca ~nr. 100~