Tort de biscuiti cu mascarpone

de noiinbucatarie in Prajituri, 14 Dec 2016 | 2841 vizualizari

 

Un tort delicios care m-a cucerit imediat, iar crema este minunata! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/tort-de-biscuiti-cu-crema-mascarpone/

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mascarpone 250 gr
  • 250 g finetti sau nutella
  • 200 g capuccino sau cafea indulcita
  • 200 g biscuiti
  • nuca de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu mascarpone:


Mai intai, mixam mascarponele 2-3 minute. Adaugam crema de ciocolata si mixam pana cand se incorporeaza bine. Este atat de buna crema asta ca iti vine sa mananci 1, 2, 3 linguri inainte sa pui la tort :))


Facem 1 plic de cappuccino intr-o cana si il punem intr-un castron, punem biscuitii cate 3-4 secunde, apoi lipim cate 2. Punem biscuitii pe un platou in forma de sirag. Eu am lipit 2 siraguri pentru a face un tort mai mare.


Uniformizam crema si deasupra si pe lateralele torului si presaram nuca de cocos. Dam la rece pentru 30 de minute. Este delicios!

Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Cappuccino il puteti inlocui cu o cafea indulcita sau cu lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

diaconta 1

17.12.2016, 22:01

foarte gustos

dantes 1

18.12.2016, 07:21

delicios!

noiinbucatarie 1

18.12.2016, 14:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu biscuite si nuca de cocos