Tort de biscuiti cu mascarpone

de noiinbucatarie in Prajituri, 14 Dec 2016 | 3245 vizualizari

 

Un tort delicios care m-a cucerit imediat, iar crema este minunata! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/tort-de-biscuiti-cu-crema-mascarpone/

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mascarpone 250 gr
  • 250 g finetti sau nutella
  • 200 g capuccino sau cafea indulcita
  • 200 g biscuiti
  • nuca de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu mascarpone:


Mai intai, mixam mascarponele 2-3 minute. Adaugam crema de ciocolata si mixam pana cand se incorporeaza bine. Este atat de buna crema asta ca iti vine sa mananci 1, 2, 3 linguri inainte sa pui la tort :))


Facem 1 plic de cappuccino intr-o cana si il punem intr-un castron, punem biscuitii cate 3-4 secunde, apoi lipim cate 2. Punem biscuitii pe un platou in forma de sirag. Eu am lipit 2 siraguri pentru a face un tort mai mare.


Uniformizam crema si deasupra si pe lateralele torului si presaram nuca de cocos. Dam la rece pentru 30 de minute. Este delicios!

Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Cappuccino il puteti inlocui cu o cafea indulcita sau cu lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

diaconta 1

17.12.2016, 22:01

foarte gustos

dantes 1

18.12.2016, 07:21

delicios!

noiinbucatarie 1

18.12.2016, 14:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte cu branza dulce
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata si frisca