Desert tort de mere

de ralu_ca in Torturi, 10 Feb 2013 | 53548 vizualizari

 

Deliciosssssss!

 

INGREDIENTE

  • Umplutura:
  • 250 g unt sau margarina
  • 1 pahar zahar
  • 9- 10 mere
  • gem
  • Aluat:
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar farin
  • 3- 4 linguri faina
  • 1 lingura pesmet
  • Deasupra :
  • scortisoara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de mere:

Umplutura: Intr-o cratita de 4 kg in care am pus hartie de copt, amestecam untul sau margarina cu zaharul pana amestecul devine omogen. Merele curatate si scobite se asaza unul langa altul, iar golul de la cotor se umple cu gem. Cratita se acopera si se da la cuptor cu foc mic. Cand merele sunt coapte se toarna deasupra aluatul.

Aluatul: Intr-un vas punem ouale si zaharul pe care le batem foarte bine cu mixerul, apoi adaugam faina si 1 lingura pesmet.

Cratita se introduce din nou la cuptor si se lasa pana se coace aluatul. Se face testul cu scobitoarea. Se rastoarna fierbinte pe platou si se pudreaza cu scortisoara.

Se poate servi si cu frisca, dupa ce se raceste complet.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de mere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de mere